60 ANYS AL TEU COSTAT

Extreme Sports

60 anys d’Història

60 anys d’Història

Un grup de famílies, que desitjaven per als seus fills una especial dedicació i atenció per part de mestres i professors, iniciaren l’aventura l’any 1963 i crearen el col·legi Esto Vir. Els principis van ser durs, però poc a poc, el nou col·legi va anar adquirint prestigi entre les famílies que hi varen confiar.

Al llarg del temps la primitiva torre de Carrasco i Formiguera nº12 es va anar ampliant i el 1985 s’inaugurà l’edifici d’aules que avui alberga la secundària, el menjador i la biblioteca.

Dos anys més tard, el 1987 es produeix el primer relleu generacional i sorgeix l’actual Sant Marc de Sarrrià a Barcelona.

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Una aventura en Valors

El desenvolupament de les capacitats i aptituds dels nostres alumnes i de les nostres alumnes s’entén a la nostra escola, per tant, com un desenvolupament de totes les qualitats humanes. La formació en valors es converteix d’aquesta manera en una constant de la convivència diària, respectant tot tipus de creences de famílies, professors i alumnes, valors com l’ordre, la tolerància, el respecte, la generositat, la sinceritat, la lleialtat i tants altres que podem considerar universals, conformen unes arrels en les que recolzar la llibertat d’una manera responsable a mesura que van conformant el seu procés professional.

En aquest foment de la diversitat com a base del nostre projecte (fonamentat en la convicció de que la persona humana o és lliure o no es persona) facilita als estdiants poder aconseguir l’objectiu final de qualsevol escola: la felicitat dels nostres alumnes fruit de la seva realització personal i professional.

Experimenta la teva passió

BE PROFESSIONAL