Una mica d’història

Un grup de famílies, que desitjaven per als seus fills una dedicació especial i atenció per part de mestres i professors, van iniciar l’aventura el 1963 i van crear el col·legi Esto Vir. Els principis van ser durs, però a poc a poc, el nou col·legi va adquirir prestigi entre les famílies que hi van confiar.

Al llarg del temps la primitiva torre de Carrasco i Formiguera núm. 12 es va anar ampliant i el 1985 es va inaugurar el segon edifici que acull tota la línia educativa a partir de la secundària. Dos anys més tard, el 1987 es produeix el primer relleu generacional i sorgeix l’actual Sant Marc de Sarrià.

L’Escola Sant Marc compta amb aules individualitzades per a cada curs d’infantil, primària, ESO, batxillerat i Cicles de Grau Superior; d’una cuina pròpia per a alumnes i docents, menjador, biblioteca, aula multimèdia, vestuaris esportius, sales d’esports, laboratoris de física, química i biologia, sala de psicomotricitat i sales amb l’última tecnologia.

  • Una escola familiar i pròxima.

  • Acompanyament individualitzat.

  • Poc alumnat per línia.

Sant Marc és una escola petita i propera per vocació. El personal de l’escola cultiva una relació personal diàriament amb els alumnes, per conèixer-los cada dia millor, està atent a les seves necessitats i camina al seu costat en cadascuna de les seves necessitats.

Sala Andrea

La Sala Andrea está informatizada con máquinas a doble pantalla, con procesadores Intel I7 y gráficas RTX de Nvidia. Además, materiales fonoabsorbentes, nueva iluminación, mesas y sillas con ruedas y ordenadores con pantallas de proyección simultánea.

Aules de Desenvolupament

Aules amb doble monitor i gràfiques GeForce o RTX, SSD’s i Nvme, 32 Gb Ram, i7’s segons hardware.

Aula de Chroma i producció VFX

L’escola compta amb aquesta aula de producció on es realitzen rodatges, edició de vídeo, amb una instal·lació de Motion Capture / Realitat Virtual i Plató de Chroma.

Aula de Belles Arts

Gaudim de l’expressió plàstica des de la més analògica de les seves variants ;)

Saló de actes

L’escola compta amb un Saló d’Actes on es celebren els congressos i actes de graduació de forma habitual.

APRENDEMOS

COMPARTIMOS

CREAMOS

INSPIRAMOS