60 ANYS D’HISTÒRIA

Un grup de famílies, que desitjaven per als seus fills una especial dedicació i atenció per part de mestres i professors, iniciaren l’aventura l’any 1963 i crearen el col·legi Esto Vir. Els principis van ser durs, però poc a poc, el nou col·legi va anar adquirint prestigi entre les famílies que hi varen confiar.

Al llarg del temps la primitiva torre de Carrasco i Formiguera nº12 es va anar ampliant i el 1985 s’inaugurà l’edifici d’aules que avui alberga la secundària, el menjador i la biblioteca.

Dos anys més tard, el 1987 es produeix el primer relleu generacional i sorgeix l’actual Sant Marc de Barcelona.

Ideari i línia pedagògica

L’ Escola Superior Sant Marc de Barcelona persegueix convertir el seu alumnat en professionals altament capacitats. Per a això ja sigui mitjançant el Grau Superior d’Animació 3D i Videojocs, els nostres cursos avaluables o el nostre Màster de Producció de l’Animació, els alumnes viuran experiències reals dins de la indústria de l’Oci Digital i els Videojocs a Espanya, Llatinoamèrica i Canadà.

Però la nostra màxima premissa serà sempre potenciar la Skill més competent de cada alumne, propiciant la connexió amb el món laboral mitjançant pràctiques d’empresa i professional que actualment treballen en la indústria i dediquen algunes hores a la docència als nostres Campus.

Cursos

Impartim 4 cursos de formació superior: Visual Narrative, VFX, Game Development i Anàlisi i Crítiques de Videojocs.

L’ objectiu d’ aquests cursos és introduir aquells alumnes amb poc o nul·la experiència en el sector mitjançant una formació avaluable i amb títol propi.

Esdeveniments

L’escola ofereix una sèrie dactivitats extracurriculars, com l’assistència a fires del sector, competicions d’e-sports o gamejam’s.

També tenim xerrades i visites de professionales que fan metoria o expliquen la seva experiència a la Indústria del Videojoc, l’animació o els VFX.

Instal·lacions

L’Escola Sant Marc compta amb aules individualitzades per a cada curs; d’una cuina pròpia per a alumnes i professors, menjador, biblioteca, aula multimèdia, vestuaris esportius, camps d’esports, laboratoris de física, química i biologia, sala de psicomotricitat i aules informatitzades.